Metamedisin

Et online magasin

Safari

Afrika og Nyati Safari Lodge

18/11/2016 MadEye Digital 0 Comments

Det fins et sted i Afrika som vil vise deg hva de ulike landene har å by deg på. Dette stedet kalles Nyati Safari Lodge. Dette er en resort som ligger midt i en nasjonalpark som heter Great Kruger National Park. Her finner man de fleste av de berømte afrikanske dyrene man leser om i magasiner og billedbøker. Nyati Safari Lodge har i gjennom mange år ført et samarbeid for å promotere slike reiser for vestlige turister, og har etter hvert blitt en farsott også i de nordligere landene. For å skape variasjon er det laget opplegg for turistene som utspiller seg på forskjellige plasser i ulike land. På denne måten får man et variert opphold.

Oppleggene

Du kan vie hele opplegget til Nyati Safari Lodge (bok safari tur). Der vil man få sitt livs safari. Bo i din egen bungalow midt i nasjonalparken, og nyt opplevelsene du får på safari for å oppdaget de ville dyrene. Her kan du ta med familien din på safari, slappe av ved bassengkanten, og nyte pitoreske måltider i ekte Karen Blixen-stil. Rundt ”bomaen” vil deres være instalerte når måltidene bringes rundt til bordene.

Eller man kan kombinere oppholdet på Nyati, med dager i Cape Town, sør- Afrikas egen verdensmetropol. Her kan du i kontrast med safariet, oppleve et pulserende byliv, med handlegater, cafeer, markeder og shoppingsentra. Man kan ta utflukter på havene som kranser sydspissen av det enorme kontinentet, eller man kan ta en påfølgende tur opp på Table Mountain. Her vil dere oppleve en fantastisk utsikt.

Ønsker dere å oppleve litt Middelhavs atmosfære i Afrika, tar dere heller turen som kombinerer safari med rundtur på Garden Route. En av verdens vakreste kystlinjer inneholder innslag fra storslått kolonitid og vakker natur. I disse koselige naturomgivelsene vil dere nyte rolige dager i Krysna Lagoon.

Er du en vinkjenner vet du helt sikkert om vinlandet Stellenbosch. I denne første europeiske bosetningen kan dere gå blant vinranker og smake de deiligste dråper.

Vil dere heller nyte noen dager i en eventyrlig park, kan dere drar til Sun City etter oppholdet i safariet. Sun City er en fornøyelsespark midt i den nordvestlige delen av landet . Her blir det opplevelses for store og små. Tidligere kjent som sør- Afrikas svar på Las Vegas, har nå parken tilbud som vekker familiens interesse.

Har du opplevd sør- Afrika fremste attraksjoner før, kan du heller besøke den legendariske fossen, Victoria Falls. Her forvandles Zambesifloden til en rekke fossefall på grensen mellom flere land, blant annet Zambia og Botswana. Her kan dere dagdrømme i den jevne duren fra vannfallet, ta vakre naturfotografier og nyte vakker natur på en gang. Denne reisen kan også kombineres med en reise til Botswanas største nasjonalpark, Chobe. I kort avstand fra Victoria Falls, får dere nok et safari av høy afrikansk standard.

Vil dere heller nyte lange hvite strender, har dere en siste mulighet, nemlig en liten ukes avslappende ferie i Mauritius. Kombiner dykking med det multietniske kulturlivet som finnes der.

Velg eller vrak

Så her har dere nå sjansen til noen fantastiske uker i helt nye omgivelser i noen av verdens mest mangfoldige biomer. Velg med omhu det som passer dere best.

#Afrika#Safari

Previous Post

Next Post