Metamedisin

Et online magasin

Bruk Bitcoin til netthandelen

08/11/2019 MadEye Digital 0 Comments

Bitcoin har nådd alles lepper som et verdensomspennende valutafenomen, men visste du at man nå kan bruke bitcoins til netthandel? Bitcoins og kryptovaluta er ikke lenger forbeholdt IT-nerder, hackere og folk som driver med lyssky aktiviteter på nettet, men begynner å bli utbredt som elektronisk betalingsmiddel. 

Hvor kan jeg bruke bitcoins? 

Det finnes fremdeles et nokså begrenset utvalg av nettbutikker som tilbyr å motta bitcoins som betalingsmiddel, men dette øker gradvis i omfang etterhvert som den elektroniske valutaen blir mer og mer akseptert. Det finnes både klesbutikker, matbutikker, reisebyrå og hoteller som tilrettelegger for betaling med kryptovaluta.

Du kan altså betale med bitcoins i mange norske og utenlandske nettbutikker. Etterhvert som dette blir mer og mer normalt, kan det kanskje ikke være så dumt å investere i bitcoins. Hvis man investerer riktig kan det også være penger å tjene. Det er også mulig å vinne bitcoins i mobil- og onlinespill, som bruker kryptovaluta som gevinst.

Det er altså også en mulighet å få bitcoins gratis, men det krever tid. Det er også mulig å kjøpe bitcoins gjennom bitcoinforhandlere på nettet. For å gjøre dette trenger du bankkort, gyldig ID og en smarttelefon eller internett. 

Invester i bitcoins – få mer penger å handle for 

En annen måte å bruke bitcoins på er å investere dem ved å kjøpe og selge dem. Da er det en god ide å følge godt med i markedet, så du kan få ekstra penger å netthandle for. Det er viktig at du ikke investerer mer penger enn du potensielt har råd til å miste. Det er alltid lurt å holde seg godt oppdatert på hva som skjer innenfor kryptovaluta. Det finnes også programmer som automatisk investerer for deg. Her kan du finne ut hvordan automatisk børssoftware fungerer, hvis du vil at noen skal gjøre jobben for deg. 

Previous Post

Next Post