Metamedisin

Et online magasin

Bygg gode vaner som gjør hverdagen enklere

15/10/2021 MadEye Digital 0 Comments

Det er ikke alltid like lett å få kontroll på en hektisk hverdag og det kan være enda vanskeligere å få gjort alt det du føler at du egentlig burde gjort. Mye av dette handler rett og slett om å bygge gode vaner.  

Selv om svaret på problemet kan være å bygge vaner så er det ikke nødvendigvis alltid så enkelt å bygge gode vaner. Derfor har vi laget en liten mini-guide som forhåpentligvis gjør det litt enklere for deg. 

 
 
Kjøp en fysisk almanakk  


Det er kanskje et par år siden sist du eide en almanakk eller kanskje er du en flittig bruker. Det å ha en fysisk almanakk kan faktisk løse mange problemer i hverdagen. Her kan du skrive opp alle planer og oppgaver du har gjennom uka. Bruk fargetusjer for å gjøre boka litt mer pen å se på og ikke minst litt mer morsom å skrive i. Dette er en super måte for å få kontroll på dagligdagse gjøremål samt mindre oppgaver som å ta vitaminer eller drikke nok vann.  

En digital løsning  


Supplerende til almanakken, eller i stedet for, kan du sjekke ut appen Productive. Dette er en av flere nyheter fra App Store som virkelig slo an. Her kan du skrive ned både små og store vaner du ønsker å bygge. Du kan selv skrive inn hvor ofte de skal gjennomføres, når på dagen eller hvor mange ganger i uka de skal gjennomføres. Det har aldri vært så motiverende å huske å ta vitaminer. Skriv inn både enkle og vanskelige vaner og følg med på statistikken for å se hvor bra du gjør det. Ser du at det er en vane du virkelig sliter med så kan det være en ide å for eksempel sette ned kravet på antall ganger den skal gjennomføres.  

Previous Post

Next Post