Metamedisin

Et online magasin

danmark

Danmark favorittdestinasjon blant ferielystne nordmenn

05/11/2015 MadEye Digital 0 Comments

Nordmenn i kjære Norge elsker å reise på ferie. Faktisk reiser over halvparten av nordmenn syv ganger i året eller mer i gjennomsnitt, og det er der ingen andre i hele verden som gjør. Det norske folket elsker rett og slett alt som har med reise å gjøre. De fleste nordmenn eier hytte et sted ute på landet – et koselig lite sted som er fint å ta på helgetur i eller bruke noe av sommeren i når man gjerne vil bort fra byen og det stressende liv. Men hytten er rett og slett ikke nok for folk flest. Reiser til Spania eller Tyrkia er veldig populære. London rangere også veldig høyt på listen over attraktive feriedestinasjoner, men favorittdestinasjonen, ja, det er nabolandet i sør, og det er selvfølgelig Danmark. Danmark og Sverige sammen med Norge har i alle dager vært veldig nær hverandre både geografisk, kulturelt og samfunnsmessig. Vi liker hverandre veldig godt, og spesielt nordmenn er godt likt av danske. For Danmark er Sverige på mange måter en konkurrent eller noen dumme naboer, mens Norge bare er et land fyllt med koselige og positive mennesker.

Hvordan er det best å holde ferie i Danmark?

Det finnes ikke en spesifikk måte å holde ferie i Danmark på som gjelder for alle. Det kommer så klart an på din bakgrunn, hvem du er og hva du liker å gjøre. Unge vil kanskje mest av alt til storbyen København for å oppleve de mange tingene som man holde på – både på dagen og på natten. Men Danmark har mye mer å by på. Legoland er kjent, Skagen er elsket av mange sørlendinger og østlendinger og det meste av Jylland har mange vakre og rolige omgivelser som er perfekt til familier med barn!

Sommerhus i Jylland – avslapning og moro!

Lei et sommerhus langs en av Jyllands mange fine strender, og så er du sikret en ferie med masse avslapning, god utsikt og hyggelige kvelder med familien. Ikke nok med det, så er det mye å gjøre for barna også. Danmark er ikke et så veldig stort land fra før av, så uansett hvor man er, er det lett å komme seg fra a til b. Det er også veldig flatt og det gjør det mye lettere for transportmidler å komme seg rundt i tillegg. Men faktisk trenger du ikke å vanke runt i hele landet – i Jylland alene finnes det masse aktiviteter som helt sikkert ikke er mer enn et par timers kjøring ifra hvor du er. Mest trolig tar det mye mindre tid enn det og. I Jylland finnes både Randers Safaripark, Djurs Sommerland, Legoland og mye mer. Altså, hvis barna liker dyr, ingen problem. Hvis barna liker badeland og alt som har med gøyale vannsklier og berg og dal baner, ikke noe problem det heller. Mye av tingene vil til og med voksne synes er morsomme å holde på med. Det mest kan gjøres året runt bortset fra åpenbare ting som eksempelvis Djurs Sommerland, hvor det ligger i navnet, at det bare er om sommeren at det er åpent. Du trenger ikke å kommer langt bort hjemme ifra – ferie i Danmark er ikke så gærent!

#Danmark#Feriehus

Next Post