Metamedisin

Et online magasin

De mest populære landene for vekttap kirurgi

17/02/2022 MadEye Digital 0 Comments

Vurderer du vekttap kirurgi? Før du kaster i håndkleet etter å ha hørt om lange NHS ventetider eller £12,000 operasjoner i London klinikker, ta en titt på disse rimelige utenlandske alternativene. Du betaler langt mindre enn i en britisk klinikk, ofte etter factoring i reisekostnader også, pluss at du vil være i stand til å kombinere prosedyren med en avslappende ferie!

Her er noen av de mest populære destinasjonene:

Thailand

Thailand er kjent som et tropisk paradis, men få innser at landet har en blomstrende medisinsk reiselivsnæringen også. Thai klinikker er godt utstyrt, rent og profesjonelt, med priser som massivt undergraver de billigste britiske operasjonene. Fangsten? Lange flytider og fuktige, travle forhold i hovedstaden i Bangkok kan gi et sjokk for systemet, spesielt hvis du gjenoppretter etter større kirurgi.

Costa Rica

Costa Rica, som Thailand, er et populært turistmål med en voksende industri sentrert rundt kosmetiske og bariatriske operasjoner. Costa Rica kommer ikke til å være det billigste eller enkleste stedet å reise til, men hvis du er villig til å gå avstanden, vil du komme til å kombinere operasjonen med ferie for livet.

Tyskland

Et venstrefelt, men populært valg for europeiske pasienter, Tyskland har et uovertruffen rykte for gode fasiliteter, profesjonell omsorg og gode suksessrater. Ulempen? Kostnadene ligner på klinikker i Storbritannia, så når det kombineres med reisekostnadene, kan dette ikke være det beste valget for det budsjettbevisste.

Latvia

Riga, hovedstaden i det baltiske landet Latvia, er et utmerket sted å gjennomgå vekttap kirurgi. Vekttap kirurgi i Rigaer billig, høy kvalitet og har stor suksess priser. Denne pittoreske europeiske byen er en kort flytur fra London og tilbyr et avslappende og rimelig bakteppe for utvinning og gjenvinning.

Previous Post

Next Post