Metamedisin

Et online magasin

Bordlamper

Derfor er det viktig å velge riktige bordlamper

20/03/2017 MadEye Digital 0 Comments

Å ha bordlamper i sitt hjem, vil skape en lun og hyggelig stemning for deg og dine gjester. Å lyse opp deler av et rom skaper dybde og kan gjøre mye for å sette en viss stemning i et rom. Det kan være lurt å lese seg opp på hvordan dette fungerer fordi det kan ha veldig mye å si for hvordan et rom oppleves. Enten vil det skape en koselig stemning eller så vil bordlamper kun ødelegge hele opplegget man prøver å få til.

I stuen eller i gangen kan det være fint med lamper med et stilig design fordi man her har muligheten til å dekorere litt mer enn i andre rom. Dette er tilfellet fordi sturen er oppholdsrommet og som regel her man vil være dersom man får besøk. Det er også mulig å plassere lamper i vinduskarmer slik at man skaper et koselig uttrykk også for de som er på utsiden av huset. Lys brukes for å lyse opp når det er mørkt, og i Norge er det derfor spesielt viktig med riktig lyssetting, spesielt om vinteren, da det ofte blir ekstra mørkt og trist.

Lamper fungerer også som en måte å lyse opp på når man har ekstra behov for lys. Dette er som oftest tilfellet når man sitter ved pulten og arbeider, eller når man ønsker å slappe av og nyte en god bok eller et morsomt blad man nettopp har fått i posten. Rotaliana bordlamper fungerer perfekt til dette formålet. Ikke bare vil de lyse opp ditt arbeidssted, men de har også et design som er svært attraktivt. Designet har et moderne preg, samtidig som det er tidløst. Disse lampene passer derfor perfekt til skrivebordet eller ved siden av lesestolen. De kan også være veldig kule som lamper til nattbordet.

Det er ikke bare designer som teller når man skal finne bordlamper her, men kvalitet spiller også en stor rolle i valg av riktig lampe. Rotaliana bordlamper er lamper av god kvalitet som vil være en livstid. De går aldri av moten, samtidig som de er laget av materialer som holder lenge. Lyssetting og valg av lamper, samt plasseringen av de, har veldig mye å si for et hjem og kan være med på å skape ulike stemninger. Det er derfor lurt å legge både tid, energi og penger i nye lamper, fordi det spiller en stor rolle for romfølelsen. Å velge lamper er altså ingen spøk, lett litt ekstra i det, og du vil få mye igjen for strevet.

#Bordlamper

Previous Post

Next Post