Metamedisin

Et online magasin

Webløsninger

Fremtiden er webløsninger

13/05/2017 MadEye Digital 0 Comments

Folk bruker i dag mye tid og krefter på arbeid med dokumenter i jobbsammenheng og privat. Man bruker datamaskin til det meste fra skrive brev i jobbsammenheng, regneark jobb og privat, samt produksjon av media og bildebehandling for hjem og jobb.

Når man er på jobb er det ofte man sliter med å finne alt det man trenger, når man trenger det. Det snakkes da om dokumenter for en kunde, bilder for en kampanje, eller oftere kontrakter og faktura for interne gjøremål. Bruker man fortsatt ringpermer og eller lagrer dokumenter på et kontor har man fort en utfordring i dagens raske mobil og Internett-verden.

Ibistic web-løsninger er svaret for selskaper av alle størrelser som sliter med orden og tilgang til dokumenter og selskapsinformasjon når det trengs. Disse web-løsningene lagrer all informasjon i det man kaller skyen, slik at alle som et selskap gir tilgang til informasjonen kan gå og hente den når den ansatte skulle trenge det. Det gjør det veldig greit. Se webløsninger med Ibistic.

Ibistic webløsninger tar hånd om all fakturering, men også reise og utlegg. Når man reiser sliter man ofte med å holde styr på hvordan man reiser, hvor lenge, og utlegg på reise eller utlegg generelt. Ibistic webløsninger optimaliserer denne prosessen ved å assistere deg på reisen ved å gi ens selskap et system selskapets ansatte lett kan bruke for alle type reiser og utlegg. Det er bare å starte.

Ibistic webløsninger passer til alle behov og kan tilpasses alle sine behov. Det eneste man trenger å gjøre er å ta kontakt med Ibistic og fortelle om sitt selskap. Ring eller send epost, så får man raskt svar om hvordan man kan enkelt og effektiv gjøre selskapets prosesser rasere og smidigere for sine ansatte.

Når man overfører ansvaret for noe så viktig som selskapets faktura til en ekstern leverandør er stabilitet viktig. Ibistic har en ekstremt god oppetid, som gjør det slik at man aldri trenger å bekymre seg for at man ikke har tilgang til det man skulle trenge og ønske.

Det flotte med disse webbaserte løsningene er at det ikke er noen skulte kostander. Man betaler det man betaler. Ikke noe mer. Skulle man ha noen spørsmål eller problemer har man tilgang til gratis hjelpetjeneste, som tar hånd om alle spørsmål relatert til fakturering og reise og utlegg.

Ibistic leverer løsninger til selskaper og myndigheter av alle størrelser og formal. Ta kontakt nå og få akkurat det som trengs!

#Webløsninger

Previous Post

Next Post