Metamedisin

Et online magasin

vakreste barnerommet

Gi barnet ditt det aller vakreste barnerommet

02/07/2019 MadEye Digital 0 Comments

For mange som venter eller har barn er det å gjøre klart barnets rom et av de store høydepunktene. Barnerommene blir hjertet i huset, og er et svært viktig rom hvor barnet kan leke og utfolde seg. Derfor er det viktig at barnerommet er både vakkert og innbydende, med en rolig og avslappende atmosfære. Barnerommet skal også være et trygt sted for barnet ditt, og derfor må du hele tiden ha barnets behov og fremtidige ønsker i bakhodet når du innreder og dekorerer.

Det beste for barna våre

Vi ønsker jo kun det aller beste og flotteste for barna våre, derfor kan det ofte bli veldig kostbart og dyrt å innrede barnerommet. Hos mony.no kan du søke om lån, slik at du får nok penger til å gi barnet ditt det aller vakreste barnerommet. Sitter du derimot igjen med mange ulike smålån etter at du har pusset opp barnerommet, kan det være lurt å samle smålånene til et lån. Å samle alle smålån kan gjøre at du sitter igjen med mer penger i måneden, som du igjen kan legge inn i barnerommet.

Finn inspirasjon på nett

Når du skal innrede barnerommet finner du mye inspirasjon på nett. Det er alltid lurt å se hva andre har gjort tidligere, slik at du kan samle inspirasjon, ideer og på bakgrunn av dette gjøre opp egne tanker og meninger om hvordan barnerommet skal bli. Du finner mye fint av barnemøbler og barneleker i ulike nettbutikker, butikker og på loppemarkeder. Bruker du litt ekstra tid på å dra innom loppemarkeder og bruktbutikker, kan du snuble over mange sjeldne skatter fra tidligere perioder, du sparer penger og som en ekstra bonus er det bra for miljøet at vi bruker de gjenstandene som allerede finnes.

Skal du male barnerommet i friske farger er det viktig at du velger en maling som ikke er helseskadelig å puste inn, gjerne en som er godkjent av Astma – og allergiforbundet, og det er viktig at du lufter rommet godt etter at du har malt ferdig.

Dette trenger du til barnerommet

Det du trenger til barnerommet er en sprinkelseng. Sprinkelsenger får du i mange ulike typer og design. Du kan kjøpe en standard, hvit babyseng som ikke koster mye eller en babyseng som er mer ovalformet og hvor formålet er at den skal etterligne morens livmor. Du får også sprinkelsenger som minner om overdådige prinsessesenger kledd i det mykeste stoff og pyntet med mønstre.

For å gjøre babysengen ekstra lun kan du henge over en himmelseng, babydynen må være lett og varm, og det blir ekstra koselig hvis du fyller sengen med bamser og pledd. Andre ting du må ha på barnerommet er en kommode eller garderobeskap til klær og sko, en bokhylle til barnebøker, tepper og kurver eller esker til å oppbevare leker.

Stelleplassen

Noen foretrekker også å ha en stelleavdeling på barnerommet i starten. Siden man i starten tilbringer mye tid der, kan det være svært praksis å også gjøre plass til en koselig stelleplass. Du kan enten legge en stellemadrass på toppen av kommoden, eller du kan gjøre plass til et stellebord. Med et stellebord vil du ha god plass til bleier, kremer og mer barnetøy. Når du får barn er det ikke unormalt at du får mye babytøy i gaver fra familie, venner og bekjente som ønsker å gi deg og barnet ditt gode ønsker.

Previous Post

Next Post