Metamedisin

Et online magasin

Jordbærkake

Kaker

21/08/2018 MadEye Digital 0 Comments

Det finnes utrolig mange forskjellige typer kaker. Ja, kaker til alle slags anledninger og smakssanser. For inspirasjon til en annen type kake eller bare annen oppskrift les sjekk ut en av disse kakene.

Baklava

Baklava er nasjonalkaken i en rekke land i Øst-Europa og Midtøsten. Den har lange tradisjoner og variasjoner i en rekke land. Som en populær kake i mange land er den jo nødt til å være god, ellers ville den jo ikke blitt så populær. Sjekk en typisk oppskrift her!

Gateau Marcel

Skal du ha en skikkelig mektig, men fantastisk gourmetkake, er det bare Gateau Marcel som gjelder. Det er en kake med to lag av sjokolademousse der det ene laget stekes før neste lag legges på, og kaken avkjøles. Den er glutenfri, og kan enkelt lages melkefri, så den kan spises av de fleste, hvert fall hvis man ikke unngår sukker og fett, for det er det til gjengjeld. Bruk denne oppskriften for en skikkelig smaksopplevelse!

Jordbærkake

Jordbærkake er en litt komplisert å lage, men så er resultatet også verdt strevet. Det blir en kake som lages i flere lag med en søt melis og smørbunn, med et marsipanlag før et sjokoladelag, kremlag og deretter jordbær. Sjekk oppskriften her for å se hvordan den lages!

Krydderkake

Krydderkake serverer vi ofte når vi får helgebesøk. Ja, altså sånn tilfeldig besøk til søndagskaffen. Den er liksom enkel og rask å blande sammen. Ja, den trenger 1 time både til steking og avkjøling, så ikke helt tilfeldig besøk, det må være når de sier fra noen timer før, så den rekker å bli klar. Klikk deg inn på oppskriften her!

Ostekake

Ostekake er en av de kakene som jeg tror kan varieres på flest måter. Bunnen og toppingen kan lages og varieres på så utrolig mange måter. For å lage en skikkelig amerikansk versjon så lager vi her en ostekake med oreo-kjeks. Se oppskriften på denne smaksopplevelsen her!

Sitronkake

En kake kan gjerne være litt syrlig i smaken også, hvertfall når det gjelder sitronkake. Den lages av en enkel oppskkrift og stekes gjerne i en randform. For en litt ekstra effekt på kaken kan den pyntes med en enkel glasur av melis og sitronsaft.  Finn oppskrift på denne kaken her!

Brownies

Brownies er en skikkelig amerikansk klassiker. Det er en sjokoladekake med sprø skorpe og myk i midten som de fleste liker. Den har hvertfall blitt populær over hele verden. Sjekk en av mange oppskrifter på denne fantastiske kaken her!

Langpannekake

Langpannekake er en utrolig god måte å lage kake til mange mennesker. Man kan lage alle kaker som en langpannekake, bare man lager en stor porsjon røre, og steker i en langpanne. I denne oppskriften har vi en eplekake

Marengskake

Marengskake er en av de søteste og klissete kakene jeg lager. Jeg lager denne når jeg får skikkelig søtsug. Den er rett og slett laget med en enkel kakebunn, marengs og syltetøy i en skikkelig sukkersøt kombinasjon. Klikk deg inn for en herlig oppskrift!

Previous Post

Next Post