Metamedisin

Et online magasin

Kontorstoler

Kontorstoler

14/11/2016 MadEye Digital 0 Comments

Det finnes mange typer av stoler for å sitte på, men på et kontor vil man ha en stol som man både kan sitte i time etter time, samtidig som den er funksjonell. En sjefsstol kommer gjerne med stor ryggstø og kraftige armlener til å hvile underarmene på.. Noen stoler har hjul, slik at man kan forflytte seg langs en benk eller  et skrivebord. I et hektisk åpent landskap kan disse kontorstolene med hjul gjøre det enklere å kontakte kollegaen dersom du trenger hjelp til et problem eller dere skal samles for et internmøte.

Renovere arbeidsplassen

Skal du eller arbeidsplassen din handle inn kontorstoler kan det være greit å sjekke ut hvordan markedet er. Det finnes sikkert mange butikker i ditt område som selger kontorstoler, men alltid er det ikke så enkelt. Prisene er kanskje ikke etter budsjettet du fikk til å handle inn kontorstoler, det er vanskelig å komme seg til butikken og få hentet alle stolene. Ja mange grunner er det sikkert til at du velger å se på kontorstoler på altistore sin nettside, en forhandler som sverger til å gjøre arbeidsplassen din bedre. Her finner du stoler i alle farger, med mange bruksområder og til ulik pris.

Gjør en research

Har du fått ansvaret for å anskaffe arbeidsplassen din nye kontorstoler, bør du gjennomføre en research. Med det mener jeg at du spør hver og enkelt ansatt hva slags stol de ønsker seg. Hvilke behov har de, og trenger de muligheten til å variere sittestilling, høyde og så videre. Du poengterer selvfølgelig at du har et budsjett å forholde deg til, men at du skal prøve å finne den stolen som passer hver og enkel. At du har funnet altistore.no som har et skreddersydd system for utvelging av kontorstoler som gjør at man kan  velge en stol spesialisert akkurat for deg.

Dette blir selvfølgelig veldig omfattende dersom du jobber i en bedrift med flere hundre ansatte, men da kan du kanskje forhøre deg på avdelingsnivå. Kanskje vet avdelingslederen akkurat hvilke kvaliteter deres kontorstoler bør ha.

Netthandlingen

Når du nå har en god oversikt over hvilken type kontorstoler du skal handle inn, kan du begynne å leke deg litt meg alternativene du finner på nettsiden til Altistore. Skal du ha 20 kontorstoler, med de og de ulike egenskapene, den fargen og så videre, kan du selv finne fram til den perfekte kontorstolen for de ansatte i bedriften. Du vet at de ansatte sitter ved kontorpulten for det meste av dagen, men at omtrent midt på dagen så har de en felles lunsj i kantinen. De får da strukket på føttene og kan ta frisk luft i gården. Du kan derfor se bort fra stolene som er beregnet å sitte i mer enn 9 timer. Altistore har kategorisert kontorstolene til hver minste detalj.

Avgjørelsen

Når du så har funnet riktig kvalitet, riktig pris og riktig farge forhandler Altistore kontorstolene sine til en rimelig penge. I tillegg bortfaller fraktkostnader når du handler over 15000 kroner. I ditt tilfelle vil du derfor kun betale for varen.  Samtidig leveres kontorstolene med 2 års garanti. Så dersom du er på utsikt etter gode kontorstoler bør du besøke nettsiden til Altistore.

#Kontorstoler

Previous Post

Next Post