Metamedisin

Et online magasin

Baderom

Lekre baderom til inspirasjon

16/03/2017 MadEye Digital 0 Comments

For de som søker inspirasjon for oppussing av bad, følg med. Inspirasjon til et nytt, praktisk og lekkert baderom starter nemlig her. Her er de forskjellige stilene illustrert med bilder av de forskjellige uttrykkene. Alt fra det klassiske designet, det romantiske, det bonderomantiske til det enkle designet med de rene linjene. De forskjellige stilene kan tas med inn i en egen tegning som kan tegnes etter den lett forståelige tegneguiden som ligger på nettsiden. Da blir designet tilpasset de målene som er på det badet hvor designet skal passe inn. Slik blir det enklere å se de forskjellige designene og hvordan de passer. Få inspirasjon til ditt nye bad på nettoline.no.

Nettoline er et dansk design som selges fra forhandlere i Norge og i Danmark. Linjene er rene, kvaliteten svært god og prisene holdes nede ved å ikke bruke tid eller penger på dyre TV-kampanjer. Ta en titt på bildene for inspirasjon før planleggingen og oppussingen starter. Her er det både gode løsninger og fin inspirasjon til et godt og funksjonelt baderom.

Når baderommet er blitt til den tegningen som ble tegnet og alt fungerer som det skal, så kan selve rommet pyntes opp med praktisk dansk design. Cahetu har mye lekkert dansk design for de fleste rommene i et hjem, også for baderommet: klikk her. Muubs er et røft men samtidig stilig merke som har lamper og kurver blant sitt sortiment. Materialene er naturlige og bruken er praktisk. Spesielt de forskjellige kurvene til Muubs er perfekte for å samle opp alle småtingene på baderommet, slik at også det rommet holdes ryddig. Kurvene fås i noen forskjellige farger og i flere forskjellige størrelser. Så det er lett å finne en kurv som vil passe inn på baderommet enten baderommet er av den klassiske, den romantiske, den bonderomantiske eller den trendy stilen. Tilpass gjerne fargen til baderommet. Kanskje en lys til det romantiske designet og en litt mørkere til det trendy designet. Og velg mellom hanker og ikke hanker for de mer praktiske årsakene. Det er godt med praktiske, gode løsninger for en ryddig og god orden. Samtidig som det lekre, danske designet trekker lett blikkene til seg. Da er det lett å forstå at dansk design velges for inspirasjon. Også for baderommet. Også her i Norge.

#baderom#Muubs

Previous Post

Next Post