Metamedisin

Et online magasin

Seiko Klokker

Seiko herreklokker

29/09/2016 MadEye Digital 0 Comments

Seiko ble etablert i 1881 under navnet K. Hattori etter navnet på grunnleggeren Kintaro Hattori. Senere ble navnet endret til Seiko som på japansk betyr «suksess». Seiko var først ute med quarts-klokken og de var først ute med kronografen. På den tiden kostet denne klokken like mye som en middels stor bil. Seiko har ofte blitt brukt som offisiell tidtaker under store idrettsarrangementer, som VM og OL. Hos Seiko produseres alle deler og komponenter på en og samme fabrikk noe som gjør dem unike på sitt felt. Gjennom tiden har klokkene hos Seiko variert i pris fra noen få dollar(USD), til hundretusenvis av dollar(USD). Seiko mekaniske klokke i 5-serien er svært ettertraktet blant samlere. 5 tallet står dens fem egenskaper som er: støtsikkert, vanntett, automatisk samt dag og datovisning. 

Klokker365 sine Seiko herreklokker 

Klokker365 tilbyr over 500 Seiko klokker for menn og dermed har de et utrolig bredt og variert utvalgt av dette merket. Seiko har klokker som passer de fleste herrer i alle aldre. De mer klassiske klokkene med stilfullt og enkelt design, men også de mer hipete og pompøse utseende klokkene er å finne i vårt sortiment. Her er klokker for en hver smak og enhver anledning. Klokkene er solide og bygger på over hundre års erfaring innen urmakeri. Japansk teknisk utvikling har mange års tradisjon for utrolig kvalitet og solid ingeniørkunst. 

Selv om de klassiske klokkene følger stilrene og konservative farger, finnes Seiko herreklokker i mange farger og materialer. De kommer i både lærreimer og stållenker samt at de kommer i mange ulike farger. Urskivens farge kan variere i titalls ulike farger og det samme gjelder klokkens reim og lenke. Kassen kommer i stål eller titan som er et ultra lett metall. Her finner du vanntette klokker ned til over 200 meters dyp. 

Prisene varierer mellom 999-9299 kroner for Seiko klokkene for herrer, så man skjønner at det her er snakk om kvalitet og kvantitet. 

Hjemmesiden til Klokker365 

Hjemmesiden er en flott nettside for klokkeelskere i Skandinavia, samt noen land i Europa. Nettsiden er flott designet og enkel å bruke. Selv om det er neste 5000 klokker å velge mellom, så er det superenkelt å søke seg frem til sine ønsker og preferanser. Øverst har man de ulike kategoriene for herreklokker, dameklokker også videre. Videre kommer kategoriene for de ulike merkene og de ulike typene klokker man kan velge mellom. Nedover på venstre side kan man snevre inn søket sitt i forhold til prisklasse, type klokke, farge og materialer. Det er super enkelt og veldig underholdende å bruke søkemotoren på denne måten, for da får man akkurat det man er ute etter.  

Er du i tvil om hvilken klokke du vil ha, har nettsiden en FAQ side hvor spørsmål som hyppig stilles er ført opp, eller man kan rett og slett sende en e- post eller ringe dem. Enkel og greit. 

I tillegg tilbyr Klokker365 delbetaling slik at man ikke trenger å betale hele summen med en gang. Man velger enten å betale direkte eller delbetaling i handlekurven øverst til høyre på nettsiden.

#Seiko klokker

Previous Post

Next Post