Metamedisin

Et online magasin

Sushi

Sushi i Lillestrøm

13/08/2017 MadEye Digital 0 Comments

Noe av den beste maten man kan spise er sushi. Den er frisk og den er sunn. Sushi er et samleord i Norge for en type japansk mat som ikke kun er sushi i ordets rette forstand. Selve ordet betyr en type rett hvor man putter fisk i en rulle med ris rundt som deretter blir kappet i biter. Man kan putte inn forskjellige grønnsaker og alt annet man kan tenke seg vil smake godt.

I Norge derimot sushi et begrep som ofte omtaler enten japanske retter med kun fisk, altså ren rå fisk, eller andre retter som blander ris, fisk og andre grønnsaker. Gjengangeren er at fisken er rå og av høy kvalitet. Sushi er vanskelig å lage og det tar mange tiår for sushikokker å bli virkelig gode. Det er derfor en tålmodighetsrett å lage. Sushi er virkelig blitt populært i Norge. Det finnes mange sushi steder over alt og det er gode steder å kjøpe sushi i Lillestrøm også.

Lillestrøm har sushi som kan leveres hjem til en og man har sushi man kan spise på restaurant. Er man en skikkelig tøffing kan man prøve å lage litt sushi selv hjemme. Det er gøy. Man trenger bare å være litt tålmodig og prøve ut forskjellig risbrennevin samtidig.

I Lillestrøm er det i hvert fall fire sushisteder som kan anbefales. Det beste steder heter nok Fjellhamar Sushi og Wok for take away. De har et veldig godt utvalg av asiatiske retter som våruller og sushi. Det er bare å starte å smake på hva de har på menyen. Stedet satser kun på det beste av råvarer og koselige lokaler. Man må bare bestille noe, få det levert på døren, deretter begynne å spise. Det er heller ikke noe problem å gi sjåføren litt ekstra. Litt ekstra er alltid hyggelig. Det er fint å bli satt pris på.

Ikke alle jobber er drømmejobber, men de fleste jobber er satt pris på. Kjøre ut mat til sulte folk fra Lillestrøm settes sterkt pris på. Det er ikke bare bare å bo alle steder heller.

Bippat er et annet populært sted for asiatisk mat i byen. Det må prøves. De har fine sushi menyer på internett som gjør det lett å bestille met hvis man ikke helt vet hva man har lyst på. Prisene her er også fornuftige som gjør det enda hyggeligere å handle. Ta turen innom internett for å bestille noe fra Bippat.

#Lillestrøm#Sushi

Previous Post

Next Post