Metamedisin

Et online magasin

Treningsmatte

Treningsmatte

17/10/2016 MadEye Digital 0 Comments

Er du av typen som trener, gjerne litt styrke og kanskje yoga, men ikke gidder å dra på treningsstudioet for å trene. Eller har du ikke råd til å betale medlemskontingent. Da kan du like godt trene hjemme, for det er helt gratis. I hvert fall nesten. Du trenger noen essensielle ting.

Du trenger selvfølgelig et lite treningsrom eller en plass som du har satt av til å trene på. Kanskje vil du ha noen vekter eller manualer for å løfte med, og kanskje du bruker ett hoppetau til oppvarmingen. Uansett er det viktigste at du har en treningsmatte. Med en treningsmatte unngår du vond rygg og du ligger mer komfortabelt når du gjør din daglige rutine.

Øvelser

Du finner ut at du har stor effekt av å bruke en såkalt ABS ball, for med denne trener du opp muskulatur rundt bekkenet, blant annet ryggen som du lenge har slitt med mye smerter i. Men uten treningsmatten ville det ikke vært noe enkelt å gjennomføre treningen. For det første skaper matten friksjon slik at ikke du bare sklir bortetter gulvet. I tillegg bidrar treningsmatten med at du sitter og står godt på gulvet.

Du liker kanskje å trene med yoga, og disse stillingene krever at man sitter godt eller har et godt feste. Man strekker og bøyer kroppen i stor grad, og dersom man skulle være uheldig å skli eller bli ustødig, kan man få skader og andre smerter man ikke hadde tenkt å pådra seg.

Utforming

Derfor kommer treningsmatter (kjøp online her) både i ulike fasonger og tykkelser. Det er egentlig bare fantasien som setter begrensninger på hvordan man vil ha treningsmatten, men som oftest skal man ha mulighet for å gjøre øvelser på den. Tykkelsen kan variere mellom 1-2 centimeter. Treningsmatter kommer i mange ulike farger etter eget ønske.

Uansett hva du bruker treningsmatten til, så vil du bli avhengig av den. Den er laget i mykt behagelig materiale som passer godt på kroppen din. Du vil ikke ha noen ubehag, og den gjør til at du klarer øvelsene dine uten ekstra anstrengelser. Dersom du ønsker det kan du benytte hullene på endene til å henge opp treningsmatten, eller du kan rulle den inn og legge den bort når treningen er over. Disse treningsmattene brukes på alle treningssentre og aerobics- saler rundt om i landet.

Hold treningen i gang

Gjør deg selv den tjenesten at du verner om kroppen din nå når du allerede er godt i gang med treningen, velg en treningsmatte som passer for deg, slik at du unngår unødvendige plager og skader. Tren bedre med den perfekte treningsmatten, rull den sammen og legg den under senga når du er ferdig, og dra den frem igjen neste gang. Mange bruker den også som underlag på tur i skog og mark på grunn av den lave vekten og dens utforming.

Så hvis du har treningsmatten under føttene når du trener hjemme eller andre steder, er du mye mer beskyttet mot skader og ubehag. Kom i form med god trening.

#Treningsmatte

Previous Post

Next Post