Metamedisin

Et online magasin

We-Vibe

We-vibe og innovasjon

28/08/2017 MadEye Digital 0 Comments

We-vibe kan sies og være en av de mer innovative selskapene i sexleketøysindustrien akkurat nå – se produkter. Selskapet har gjort stor suksess på å koble teknologi og sex sammen som leketøy. Dette kanadiske selskapet er laget et leketøy som er spesielt spennende å kose seg med, og det er We-vibe unite for par. Leketøyet er en vibrator som både han og hun kan kjenne samtidig. Den er en uformet gjenstand som man setter inn i en kvinnes vagina. Den ene delen av uen dekker over kvinnens klitoris mens den andre delen av uen presser mot kvinnens g-punkt inne i kvinnens vagina. Dette gjør at når mannens penis er inne i kvinnens vagina vil penis kjenne vibrering mot kvinnens g-punkt samtidig som kvinnen kjenner vibrering mot kvinnes klitoris og g-punkt.

Sexleketøyet gjør det da slik at begge kjenner veldig fin og god vibrasjon som en ekstra liten oppkvikker under samleie. Samtidig kan dette leketøyet fjernstyres slik kvinnen kan ha denne sexleketøyet på mens hun går eller er på stranden. Hun kan da selv styre vibrasjonen slik at hun får orgasme når og hvor hun selv ønsker eller så kan en annen person styre sexleketøyet. Det kan være veldig opphissende for begge parter.

Det er lite som er så opphissende som å se noen andre får orgasme, spesielt når man er den personen som har forårsaket orgasmen. Leketøy er derfor en fin måte å bruke alle sanser. Man kan se hva man skaper, man kan ta et skritt tilbake mens man bruker kreftene fra et leketøy og man kan oppleve bedre sex totalt. En vibrator kan fint øke den seksuelle opplevelsen når to eller flere personer har sex sammen. På en slik måte er det viktig å utforske sex med leketøy slik at man ikke får opplevd deler av seg selv som man ville ha likt men ikke har opplevd.

We-vibe kommer i forskjellige fasonger og leketøy. Parleketøyet er veldig populært, men selskapet har også dildoer som er koblet til apper slik at man kan bruke mobilen til å justere tempoet på dildoen mens man bruker den istedenfor å bruke dildoen. Produktene er alle laget av medisinsk silikon som gjør at det er mykt og ikke lager noen problemer for brukerne. De er også ganske tøffe så de tåler å bli brukt hard. Mange av produktene er også vanntette og kan brukes i dusjen. Her er det bare å komme i gang og prøve ut.

#We-Vibe

Previous Post

Next Post