Metamedisin

Et online magasin

kredittkort

Kredittkort uten årsgebyr med gebyrfri betaling

28/12/2015 MadEye Digital 0 Comments

I et meget konkurransepreget marked kan man finne mange meget gode kredittkort som ikke har årsgebyr og som man kan bruke å betale med uten å betale gebyr. I tillegg til disse godene kan man spare penger på bensin og/eller ha inkludert gratis reiseforsikring i kredittkortet med mer.

Hvordan skaffe seg et kredittkort uten årsgebyr med gebyrfri betaling

Dette er en meget enkel prosess, først bør man undersøke slik at man vet at man søker kredittkort hos en seriøs aktør. Dette kan man i de fleste tilfeller finne ut ved å søke online og lese om andres erfaringer med dette kredittkortet eller man kan lese i omtaler eller tester av kredittkort. Dette bør raskt gi en pekepinn på hvordan man burde forholde seg til det aktuelle kortet man ønsker å søke på.

Når man føler seg komfortabel med sitt valg så fyller man enkelt ut en simpel online søknad som inneholder kun basisinformasjon samt lånebeløp og nedbetalingstiden man ønsker på lånet. Denne informasjonen blir brukt til å foreta en kredittvurdering, har man ingen betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker så vil saksbehandleren deretter ta en vurdering på om kredittbeløpet man ønsker er noe man klarer å håndtere. Kommer saksbehandleren frem til at alt er greit så får man tilbud om å motta et kredittkort og dermed også en kredittkortavtale som man må fylle ut og signere. I de aller fleste tilfellene kan denne signeres ved å bruke bank ID noe som fremskynder prosessen stort. Når kredittkortselskapet mottar den signerte avtalen sender de først ut selve kredittkortet og etter en dag eller to sender de ut pin koden til kortet. Dette skjer av sikkerhetsgrunner slik at uærlige personer ikke kan finne kortet og koden sammen.

Det er spesielt brukere som er påpasselige med å betale alt ved forfall og derfor ikke behøver å bekymre seg for høye renter som vil kunne nyte godt av et kredittkort uten årsgebyr og med gebyrfrie betalinger. Dette kommer av at endel av de som tilbyr gebyrfrie kort har høy rente på kreditt som er forfalt og når brukere havner litt på etterskudd. Det er denne typen kredittkorts måte å tjene penger på.

En stor fordel med gebyrfrie kredittkort er ja akuratt det at de er så og si kostnadsfrie så sålenge man bruker kredittkortet med vett og eventuelt benytter seg flittig av bonusordinger som er knyttet til kortet eller rabattordninger så kan faktisk et slikt kredittkort være både lønnsomt, gi deg gode rabatter og spare deg for mange utgifter. Det er viktig for deg som kunde å sette deg grundig inn i kredittkortets vilkår og betingelser for her ligger nøkkelen til om kredittkortet skal være lønnsomt eller en utgift. Mange kredittkort, også gebyrfrie kredittkort kan gi gode cashback ordninger hos butikker over hele verden og gi meget gode rabatter på feriereiser, leiebil, klær og sko og mye mye annet. Det er ikke mange som forbinder et kredittkort med en måte å spare penger på og kanskje til og med få igjen i form av cashbackløsninger men som tidligere nevnt så er kredittkortmarkedet sterkt konkurransepreget og bruker man et slikt kredittkort riktig kan dette faktisk være realiteten.

#Kredittkort

Previous Post

Next Post