Metamedisin

Et online magasin

baderom

Baderomsinnredning du vil elske

06/11/2018 MadEye Digital 0 Comments

Hvorfor er badet viktig?

Baderommet er et rom vi sjelden tenker så altfor mye på. Her gjør vi vårt ærend, dusjer, pusser tenner og sminker oss. Allikevel bruker vi ikke nok timer i døgnet på å virkelig la dette rommet være en prioritet. Langt over denne kommer stuen, soverommet og kjøkkenet. Allikevel er det en meget viktig detalj de færreste tenker over når de ignorerer badet på denne måten. Badet er nemlig det eneste rommet i huset du har helt for deg selv. Er du en forelder, så får du vanligvis kun fred noen få minutter i løpet av dagen, og dette er mens du enten dusjer eller går på do. Det er derfor helt essensielt at du investerer i badet ditt.

 

Baderomsmøbler hever atmosfæren

De færreste ser for seg et bad som stort mer enn en dusj, et toalett, en vask og kanskje en kombinasjon med vaske og tørkemaskin. Det finnes derimot mange bademøbler der ute som kan gjøre ditt bad mye mer attraktivt enn som så. Selv med et lite skap for håndklær så kan atmosfæren heves betraktelig. Det aller viktigste er at du føler en avslapning når du får dine få minutter på badet. Her skal du ikke sitte og stresse over hvordan badet ikke er i stand eller lignende. Slapp av og nyt dine friminutter med badekos.

 

Design og bad henger sammen

De færreste ser for seg bad og design som to ord som henger sammen. Selv om en prøver å holde hygienen oppe i badet, så ser en ofte for seg dette som et litt mer skittent rom. Kanskje er toalettet litt skittent, det ligger håndklær rundt på gulvet eller det er simpelthen hår overalt. Dette trenger derimot ikke være en blokade for godt design. Med Dansani baderomsmøbler får du baderomsinnredning som vil heve designet på ditt bad.

 

Bestem deg for hva du vil gjøre med badet?

Leter du etter baderomsmøbler til salg så er Dansani det perfekte valget for deg. Her finner du bademøbler i alle former, farger og fasonger. Disse har et potensial du neppe vil se før de faktisk lander ned i ditt bad. Disse kan være med på å heve atmosfæren i det ene rommet du virkelig trenger det. Når du har hatt en lang dag og bare trenger en liten pust i bakken, så er badet din unnsetning. La det være et bad med en atmosfære som faktisk tillater en pust i bakken.

Previous Post

Next Post